1398/8/21 سه‌شنبه
اعلام مهلت تغییر محل آزمون پایان ترم دانشجویان

امكان انتخاب محل آزمون از تاريخ 98/08/20 الي 98/09/11 در سامانه گلستان
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: کلیه دانشجویان این دانشگاه تا 11 آذرماه سال جاری فرصت دارند با مراجعه به سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir  جهت انتخاب محل آزمون پایان ترم خود اقدام کنند.
وی افزود: به منظور برنامه ریزی دقیق برای آزمون پایان ترم، مهلت مذکور به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد و کلیه دانشجویانی که مایل به تغییر محل آزمون خود هستند باید با مراجعه به سامانه گلستان و ازطریق مسیر زیر اقدام به انتخاب محل آزمون خود نمایند.
ورود به منوي 1- آموزش 2- دانشجو 3- درخواست ها 4- انتخاب محل آزمون
توجه 1:دانشجويان بدهكار پس از 24 ساعت  از زمان پرداخت شهريه قادر به انتخاب محل آزمون خود هستند.
توجه 2:در مراكز تهران جنوب، تهران شمال، تهران غرب و تهران شرق ، دانشجو  صرفا مجاز به انتخاب يكي از اين مراكز مطابق با رشته اجرايي در هر يك از اين مراكز مي باشد.
توجه 3:دانشجويان برون مرزي مجاز به انتخاب محل آزمون نمي باشند.
توجه 4 : اگر دانشجويي قصد ندارد كه محل آزمون خود را خارج از مركز تحصيلي خود قرار دهد نياز به انجام عمليات در اين پردازش ندارد.