برگزیده ها
1399/5/5 یکشنبه
بدون کنکور دانشجوی دانشگاه پیام نور شوید
آغاز ثبت نام پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی از 5 مرداد

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت نام و انتخاب رشته برای گزینش در رشته های تحصیلی که پذیرش در آنها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) منحصرا به صورت اینترنتی از روز یکشنبه مورخ 5 مردادماه سال جاری آغاز و در روز یکشنبه 2 شهریورماه پایان می یابد.
به گزارش روابط عمومی، امیرحسین بهروز با عنوان اینکه داوطلبانی که متقاضی تحصیل در رشته محل های بدون آزمون در دانشگاه پیام نور هستند، نیازی به شرکت در آزمون سراسری 99 ندارند، افزود: نسخه جدید دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته در پذيرش دوره‌هاي مذکور از امروز چهارشنبه 1 مردادماه بر روي پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان قرار خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: همه داوطلبان و متقاضيان می‌توانند براساس ضوابط و شرايط مندرج در این دفترچه راهنما براي پذيرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در روزهاي فوق به درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 100 كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.
وی یادآور شد: داوطلبان درنظر داشته باشند، طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، نسخه های قبلی دفترچه راهنمای ثبت‌نام که در تاريخ‌های 98/11/08 و 99/01/18 در درگاه اين سازمان قرار گرفته است، غير قابل استفاده بوده و از درجه اعتبار ساقط  است.

لینک ثبت نام پذیرش بدون آزمون سال 99